Driver du någon typ av företag inom teknik eller media? Det är branscher som präglas av att det krävs relativt stora initiala investeringar i form av utrustning och annat. Oftast tar det tid att lära sig en ny bransch. Det finns dessutom en risk att du kan behöva investera i mer eller ny utrustning innan dess att det lossnat på riktigt för din verksamhet och du börjat gå med vinst. Det kan vara knivigt om det är så att större delen av ditt kapital gått åt till utrustningen som du behövde för att starta företaget.

 

Få ett företagslån snabbt – med schyssta villkor

 

Qred är en svensk långivare som specialiserat sig på att ta fram finansiella tjänster åt småföretag. Bland tjänsterna de erbjuder finns bland annat företagslån. Du hittar Qred på https://qred.com/se/, där du kan ansöka om företagslån och få det utbetalt till ditt företagskonto redan idag. Företagslån från Qred har ingen startavgift och det tillkommer inga dolda kostnader. Deras lån har ingen bindningstid. Dessutom går det väldigt snabbt att ansöka om lånet och du förbinder dig inte till någonting när du ansöker. Du kan gå in och göra en ansökan helt enkelt bara för att se om den skulle bli godkänd och ta ställning till om du faktiskt vill låna pengarna efteråt. Om du trivs med låneerbjudandet du får så kan du få pengarna utbetalda till ditt företagskonto redan samma dag.

 

Ett låneexempel

Låt oss titta på ett exempel på ett lån (observera att månadsavgiften är ungefärlig, din kan bli något lägre eller högre baserat på ditt företags ekonomiska förutsättningar). Säg att du vill låna 20 000 kronor med en avbetalningstid på 12 månader. Då skulle du kunna få en månadsavgift på 332 kr och amortera 1667 kronor varje månad. Det innebär att lånet totalt kommer att kosta 3984 kronor, det vill säga att du ska betala tillbaka totalt 23 984 kronor.

Det är ganska bra ändå och kan om inte annat kännas som en okej buffert för en småföretagare som kanske inte har så stora marginaler. Ett skäl mindre att oroa sig för plötsliga utgifter alltså.